Tietoa aurinkosähköstä

Sitä löydät täältä. Ja tottakai myös suoraan meiltä, kysy toki pois!

Ota yhteyttä ›

Mitä aurinkosähkö on, miten se toimii?

Aurinkosähköjärjestelmällä pienennät sähkölaskuasi, lataat sähköautoasi tai tarvittaessa varaat tuottamasi sähkön akustoon!

Sitä aurinkosähkö yksinkertaisimmillaan tarkoittaa. Se on uusiutuvaa, päästötöntä energiaa, joka ei kuormita luonnonvaroja eikä liialti kukkaroasi, sillä sen tuottaminen ei heilahtele sähkönhinnan mukana. Voit itse tuottaa omaa sähköäsi edullisemmin niin omakotitalosi, kesämökkisi kuin vaikkapa teollisuuskiinteistösi tai jopa taloyhtiösi tarpeisiin. Me mahdollistamme sinulle tämän sähköntuottotavan Vaasasta koko Pohjanmaalle. 

Mutta miten aurinkosähkö siis toimii?

Sen tuottaminen vaatii aurinkosähköjärjestelmän eli katolle asennettavat aurinkopaneelit, jotka keräävät auringon säteilyenergiaa. Paneeleista energia siirtyy invertteri-laitteeseen, joka liittää aurinkosähköjärjestelmän rakennuksesi sähköjärjestelmään. Auringon ei tarvitse paistaa kirkkaalta taivaalta, sillä laadukkaat Tier 1 -luokan paneelimme keräävät tehokkaasti hajasäteilyä pilvisemmältäkin taivaalta.

Näin aurinkosähkö hoitaa esimerkiksi omakotitalosi sähköntuoton, ja sen sähkön mikä mahdollisesti jää yli, voit myydä sähköyhtiölle tai varastoida kauttamme saataviin akkujärjestelmiin, mikä on myös mainio vaihtoehto esimerkiksi kesämökeille, jotka ovat sähköverkon ulkopuolella.

Me mitoitamme aurinkosähköjärjestelmän juuri sinun kohteesi ja tarpeidesi mukaan, jotta saat siitä irti parhaat hyödyt. Aina rehellisen reilulla palvelulla. Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita