Vi förverkligar eran solenergi - Wsolar Oy

Vi erbjuder tjänster som uppfyller dina behov

Begär ett kostnadsfritt kartläggningsbesök ›

Vad är solenergi?

Information om solenergi ›

Solcellskalkylator

Beräkna ›

Kontaktinformation

Ta kontakt ›

Hushållsavdrag för installationsarbete

Information om avdraget ›

Solcellsanläggningar i Vasa och grannkommunerna – Wsolar Oy

Vi installerar solcellsanläggningar på alla typer av fastigheter från bostäder till kommersiella fastigheter.

Solcellsanläggningen är ett lönsamt köp nuförtiden. El priset är högt, klimatförändringen har gjort konsumenterna intresserade av grön energiproduktion och priserna på solcellspaket har sjunkit. Finlands väderförhållanden erbjuder också utmärkta energiproduktions möjligheter för solpaneler året runt.

Vi på Wsolar möjliggör produktion av din solenergi. Vi installerar solcellsanläggningar som en helhetstjänst i Vasa och grannkommunerna, till alla typer av fastigheter från egnahemshus till kommersiella fastigheter. Våra solcellsanläggningar är av hög kvalitet, det finns både till elnät kopplade och batterilagrings anläggningar, som även passar bra för sommarstugan.

Panelerna vi installerar har 25 års garanti för elproduktion!

Solcellsanläggningen kommer att producera miljövänlig solenergi i decennier framöver! Samtidigt sparar du pengar eftersom du får den el du själv producerar. Läs mer om information om solenergi och hur det fungerar, tveka inte att ta kontakt för ett kostnadsfritt kartläggningsbesök så att vi kan göra ett erbjudande till dig.

Genom oss elbilsladdningsstationer och finansiering.

Lämna en kontaktförfrågan ›

Vår service betjänar just Dig

Som ett litet företag är varje kund viktig för oss. Vi använder vår tid och expertis för att kartlägga Dina behov så att vi kan förse dig med ett optimalt solcellssystem som också verkligen gynnar dig. Vi har nödvändiga elbehörigheter och en certifierad solcellsinstallatör.

Vår service grundar sig på en ärlig, transparent och pålitlig verksamhet. Vi sköter själv allt från utrustningsinköp till installering. Du är alltid i kontakt med samma bekanta personer.

Om du är intresserad av vårt sätt att arbeta, och vill höra mera om oss så kan du kontakta oss direkt för ett kostnadsfritt kartläggningsbesök eller erbjudande, ta kontakt! Kartläggningen binder dig inte till något.

Ta kontakt ›

Snabbkontakt

Lämna dina kontaktuppgifter så ringer vi dig!

Ring